top of page
Billede af Maria van Schoor

Om mig

Eksamineret Dynamisk Terapeut

Certificeret NLP Master Practioner - Coaching, advanced communication & authentic leadership

Certificeret NLP Practiotioner - Coaching, Communication & Leaderhip 

Fra en ung alder har jeg interesseret mig for det indre arbejde.

Den rejse startede på et bevidst plan, da jeg var 17 år, hvor jeg begyndte at meditere dagligt. Årsagen var at jeg havde konkluderet at intet i den ydre verden kunne bringe mig den tilstand jeg søgte, og derfor måtte svaret finde i mig selv.

Herefter startede en vandring i livet med personlig udvikling, forståelse af psykologiske mekanismer, healingskurser og den åndelige eller spirituelle verden og med clairvoyance.

En dag efter en lang periode med dybt indre arbejde skete noget forunderligt. Jeg oplevede pludselig en bevidsthed, der kun kan beskrives som en indre eksplosion. Jeg så, for mit indre blik, hvordan bindinger til fortiden sprang som snore eller lænker, og jeg sad forbavset med en dyb følelse af frihed og glæde over blot at være tilstede her og nu uden nogen yderligere behov eller ønsker. Følelsen kan ikke beskrives som andet end væren og kan kun tilnærmelsesvist sammenlignes med det at være forelsket, blot ikke i nogen eller noget, men alt på en gang.

Herefter begyndte det at gå stærkt og en klarhed åbnede sig i mig. Den forvirring, tvivl og bekymring, der tidligere kunne have været, var  blevet erstattet af en vished om, hvad der er rigtigt for mig, og hvad der ikke er. 

Der er intet uden for dig selv, der kan gøre dig lykkelig.

Vi er alle lige der, hvor vi skal være lige nu. Vi er alle parate til den forandring vi har brug for, når tiden er inde, til forandring.

bottom of page