top of page

Hvad handler det om?

Det handler om at møde det enkelte menneske, der hvor det er.

At lære og forstå sig selv gennem accept. 

At åbne op for sig selv og forstå sine følelser, om hvem man er.

At arbejde med forståelse for, hvad der er dit, og hvad der er andres, forstået som at tage ansvar for det, der foregår i dit liv, men også sige til og fra, i forhold til at mærke efter i din egen autencitet. At lære at bruge sin intuition og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med dit eget sande væsen.

Opfattelse

Så længe vi er fanget i vore skygger og projektioner ser vi ikke klart.

Vi tolker alt, hvad vi ser og oplever ud fra vores fortid. Derfor ser vi ikke virkeligheden. Den verden vi ser har vi selv skabt gennem overbevisning.

Alle de situationer vi oplever ses via den tolkning vi har lavet.

Vi prøver at skabe mening med det vi oplever, men vi ser ikke sandheden, fordi vi ikke ser objektivt. Det kan vi ikke så længe vi projicere på vore omgivelser.

Personligheden består af overbevisninger, skabt i vores fortid.

Fortiden har ikke noget med nutiden at gøre, og derfor ser vi kun verden subjektivt.

Derfor er det, vi tror vi ser, kun illusioner vi selv har skabt.

Vi ser kun det vi ønsker, eller ikke ønsker at se.

Det vi ønsker eller ikke ønsker er enten behageligt eller ubehageligt, men det er vores fortid, som afgør for os om det føles behageligt eller ubehageligt.

 

Vejen indad  og hjem

Det er muligt at sætte sig selv fri, for alt det der forhindrer dig i at leve dit liv i frihed. Det er muligt at blive den autentiske udgave af dig selv og ikke være bundet af de masker, skygger og projektioner som hidtil har bundet dig.

Ved at arbejde med dig selv, og blive bevidst om, hvad der projiceres ud på dine omgivelser, og hvilke skygger, der er fortrængt i dig selv, kan du gøre dig fri, af det der fastholder dig.

Der er brug for erkendelse selvforståelse, accept og kærlighed til dig selv i denne proces. 

Det er en fantastisk rejse at bevæge sig ind på og det vil til tider føles hårdt og ubehageligt. Derfor er det vigtigt at have en god støtte i processen.

Men når først man har taget det første skridt gennem døren, ønsker man ikke at vende om.

My Approach
bottom of page